De Bachelorettes Jethro binnenkort te zien in eigen Videoland-show

'BIG NEWS!!!', deelt Jethro op Instagram.

Nu de coronatijd achter de rug is, vliegen de aankondigingen van allerlei verschillende documentaires ons om de oren. Is het niet van een famous rapper of zangeres (hallo Ronnie en Famke Louise) dan is het wel van een deelnemer uit een realityshow. Leuk nieuws, want de handsome Jethro Galung krijgt samen met zijn vriendin Kelly Heruer een eigen show op Videoland!

A Star Is Born

Nog geen jaar geleden zagen we Jethro strijden om het hart van De Bachelorette Gaby Blaaser. Time flies, want inmiddels is Jethro al een tijd dolgelukkig met de knappe Kelly. De twee kregen onlangs zelfs hun eerste kindje samen en dat is dan ook de reden waarom de twee een eigen show op Videoland krijgen.

BIG NEWS!!!', begint Jethro op Instagram. “Vanaf 27 oktober zijn wij te zien op Videoland met een nieuw programma A Star Is Born. Volg onze reis van zwangerschap tot de bevalling van onze knapste zoon Bodie.”

Ontzettend trots

Op de foto die Jethro op Instagram deelt zien we de Bachelorette-ster samen met zijn bloedmooie vriendin. Op de foto zit de kleine Bodie nog in de buik van Kelly, maar in real life hebben de twee de kraamtijd al achter de rug.

De zwangerschap en de kraamtijd zijn een aantal van de onderwerpen die we in de realityshow verwachten te zien. Enne, daar is de Bachelorette-deelnemer ontzettend trots op. “Wat ben ik trots op de moeder van onze zoon”, stelt Jethro. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Instagram

Laatste nieuws