Ai: TikTok verwijdert pikante paaldansvideo van Temptations Zwanetta

Gelukkig kunnen we 'm nog wel op Instagram bekijken.

Dat Zwanetta met haar knappe looks en soepele moves flink wat mannen aan de haak kan slaan, hebben we allemaal gezien in Temptation Island. De beauty heeft inmiddels een nieuwe hobby: paaldansen.

TikTok

Wie Zwanetta op social media volgt, weet dat ze een fantastische danseres is. Onlangs heeft de realityster een nieuwe passie ontdekt, namelijk paaldansen. In de afgelopen drie maanden is ze daar behoorlijk goed in geworden, zo wilde ze laten zien op Instagram en TikTok. De beauty trok haar mooiste lingeriesetje uit de kast en deed haar beste moves aan de paal. En wauw, looking good!

Toch was TikTok niet bepaald gediend van deze pikante paaldansvideo. Zo zou de video 'niet aan de richtlijnen van het sociale medium voldoen'. “En dat terwijl er meerdere paaldansvideo's op staan, plus 29362827282 andere TikToks van meiden die in bikini dansen”, haalt Zwanetta uit. “Maar hé, dit is niet oké. TikTok, je bent echt vervelend!”

Pikante paaldansvideo

Gelukkig is Zwanetta's paaldansvideo nog wel gewoon te zien op Instagram, waar de beauty overladen wordt met complimentjes. “Heel mooi”, “Prachtig” en “Jij bent echt levels up met die paal, echt super goed”, klinkt het in de comments. Enne, daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten!

Beeld: Temptation Island | Video: Instagram

Laatste nieuws