Cute: Famke Louise deelt verliefd kiekje met Denzel Slager

De vonken vliegen ervanaf tussen de parents to be.

Lees ook

Hoewel Famke Louise en Denzel Slager al ruim een jaar in love zijn, is Denzel nog niet vaak voorbij gekomen op de Instagram feed van de zangeres. Met dit te schattige kiekje brengt Famke daar verandering in.

I love you

Famke Louise en Denzel Slager zijn ontzettend verliefd, dat kun je wel zien. Op Instagram plaatst Famke een foto van de verliefde parents to be met daarbij de woorden: “I love you.”

Onder het romantische kiekje houdt de liefde niet op. Zo regent het hartjes en hartoogjes in de reacties en grapt Patty Brard: “Dat snap ik ja…” Ook lover Denzel laat een lieve reactie achter onder de foto. “Love you more, to the moon and back“, laat hij weten. Awh!

Realityserie

Famke en Denzel zijn stapelverliefd, wonen inmiddels samen én zijn in verwachting van hun eerste kindje. Enne, daarnaast krijgen ze ook nog eens een eigen realityserie op Videoland!

In de realityserie Famke & Denzel krijgen we volgens de streamingdienst een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De camera's mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. Met een zoektocht naar een nieuw huis, een stressvolle verhuizing, de ups and downs van een zwangerschap én spannende carrièremoves belooft het een interessante serie te worden. Wanneer de achtdelige realityshow te zien is op Videoland, wordt nog bekendgemaakt.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook