Shocking: ‘Timtation’ doet boekje open over leven na Temptation Island

Tim kreeg bakken kritiek over zich heen na zijn deelname.

De naam Tim Wauters zegt je waarschijnlijk niet zo snel iets, maar zeggen we 'Timtation'? Dan gaat er vast en zeker een belletje rinkelen. Tim deed samen met zijn vriendin Deborah Leemans mee aan Temptation Island, maar zoals we allemaal weten pakte dit niet goed uit.

Timtation

Door de jaren heen hebben we heel wat bijzondere deelnemers voorbij zien komen in Temptation Island, maar Tim spant toch wel echt de kroon. Hij deed mee aan het programma om zichzelf te bewijzen aan zijn vriendin Deborah, met wie hij dolgraag in het huwelijksbootje wilde stappen.

Na enkele dagen op Temptation Island leek hij Deborah echter volledig vergeten en had hij alleen maar oog voor verleidster Cherish. Tim wist het zeker: Cherish is de ware. Uiteindelijk bleek dat de blonde verleidster alleen maar een spelletje speelde, waardoor Tim met lege handen naar huis terugkeerde.

Doodsbedreigingen

Bij thuiskomst was Tim niet alleen weer single, ook kreeg hij bakken kritiek over zich heen. Van negatieve reacties online tot fysieke bedreigingen, vertelt hij in De Cooke & Verhulst Show. “Op een bepaald moment werden de velgen van m'n auto losgemaakt en werd m'n wagen vol deuken verslagen”, aldus Tim. Daarnaast heeft hij ook flink wat doodsbedreigingen aan zijn adres gehad. “Maar voor de rest heeft het m'n leven niet beïnvloed”, weet hij te vertellen.

Inmiddels is Tim dolgelukkig met Sofie, met wie hij al ruim een jaar samen is.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws