Temptations Daisy deelt lieve foto met Luca Borsato

Daisy deelt een zoetsappig vakantiekiekje met haar lover.

Afgelopen zomer genoten lovebirds Luca Borsato en Daisy Piras van een zonovergoten tripje naar Italië. Uiteraard werden hier ook de nodige kiekjes gemaakt, dus besloot Daisy terug te blikken op haar vakantie met een verliefde foto van het stel.

Lieve woorden

“Ik was een caption aan het typen waar je glazuur van weg rot gaat, maar woorden zullen nooit beschrijven hoe gek ik op je ben”, begint Daisy bij het vakantiekiekje van het stel.

Niet alleen Daisy lijkt gek te zijn op romantische woorden, ook de verliefde Luca kan er wat van. “Op nog vele vakantiefoto's samen. I love you baby”, schrijft Luca bij de post.

‘In zijn DM geslided’

Het koppel is inmiddels al een tijdje samen, maar hoe hebben de twee elkaar eigenlijk leren kennen? Onlangs gaf Daisy in een Q&A antwoord op deze vraag. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, verklapte ze.

Daarbij deelde Daisy een fun fact over die datum: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.” Wie de eerste move maakte? Daar deed de brunette niet geheimzinnig over. “Ik ben in zijn DM's geslided”, wist ze te vertellen. You go, Daisy!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws