Temptations single Bob doet opvallende uitspraak over Efrain en Aylin

De single heeft zijn twijfels over de oprechtheid van het koppel.

Lees ook

Zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave was helaas maar van korte duur, aangezien single Bob samen met een aantal andere vrijgezellen naar huis werd gestuurd. Toch zat Bob lang genoeg in de villa om het een en ander op te merken…

Efrain en Aylin

Efrain en Aylin zijn één van de vier deelnemende koppels in Temptation Island: Love or Leave. Hoewel de relatie tussen de twee – tijdens het programma – nog niet voorbij lijkt te zijn, hangt deze wel aan een zijden draadje. Efrain heeft het namelijk behoorlijk gezellig met Shallie.

In een nieuwe video van RUMAG TV vertelt Bob dat hij Aylin tijdens het programma hoorde vertellen over een modellencarrière in Milaan. Volgens Bob zou Aylin vooral bekendheid op willen doen en zou dit de reden van haar Temptation-deelname zijn. “Maar ik weet niet of het met elkaar te maken heeft”, zegt Bob vervolgens.

Efrain en Shallie

Ondanks dat Aylin volgens Bob mee zou doen om “bekend te worden”, heeft ze wel echt een relatie met Efrain. Al lijkt daar misschien een einde aan te komen. Efrain heeft het behoorlijk gezellig met Shallie, en de klik tussen de twee is sterk aanwezig.

Zo vertelt Temptation-single Presley in de video van RUMAG TV dat er tijdens het verblijf in de villa een duidelijke connectie tussen Efrain en Shallie was. Of Shallie oprecht was met Efrain? “Jazeker”, zegt Presley stellig. Waarna roddelkoning Fawry not Sawry vertelt dat hij in de wandelgangen heeft gehoord dat Efrain zelfs vreemd is gegaan met Shallie. Of dat zo is? “Daarvoor moet je blijven kijken”, stelt Presley. Hmm…

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: RUMAG TV

Laatste nieuws

Zie ook