Bridget Maasland: ‘Ik heb er een nieuwe liefde bij’

Bridget is een nieuwe passie rijker.

Lees ook

Bridget Maasland is in de afgelopen periode behoorlijk uit haar comfort zone gestapt. De RTL Boulevard-presentatrice mocht meedoen aan het programma Het Perfecte Plaatje, waarna er een wereld voor haar openging. In de nieuwste Grazia vertelt Bridget alles over haar nieuwe hobby.

Het Perfecte Plaatje

Samen met BN'ers als Juvat Westendorp, Abbey Hoes en Georgina Verbaan mocht Bridget dit seizoen meedoen aan Het Perfecte Plaatje. Enne, dat viel Bridget behoorlijk goed in de smaak. “Dat programma is een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan”, begint Bridget.

“Normaal ben ik enorm competitief in het leven, maar hier viel de concurrentiestrijd helemaal weg. Heel apart. De groep was ook zo leuk. We moesten allemaal from scratch leren fotograferen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar iedereen is goed. Het niveau ligt hoog dit jaar.”

Rollercoaster

Waar Bridget voorheen altijd foto's maakte met haar telefoon – en nog nooit een camera met alle techniek die erbij komt kijken in handen had gehad – was het een behoorlijke uitdaging voor de presentatrice. “Het is een rollercoaster geweest, maar ik heb er een nieuwe liefde bij.”

Bridget is dan ook van plan haar nieuwe hobby verder voort te zetten. “Ik ben aan het bedenken of ik fotografie kan linken aan de woonwinkel die ik samen met mijn broer en ouders run, Melting Pot Amsterdam. Anders zou het zonde zijn.”

In de nieuwste Grazia vertelt Bridget Maasland over haar nieuwe presentatieklus voor Hotter than my Daughter. Ook is ze openhartig over haar deelname aan Het Perfecte Plaatje én doet ze een boekje open over haar liefdesleven. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Anette de Vries) | Beeld: William Rutten RTL

Laatste nieuws

Zie ook