Dít is waarom Maxime Meiland weer gaat verhuizen

Maxime en Leroy hebben een nieuwe miljoenenvilla gekocht.

De Meilandjes verhuizen wat af de laatste tijd. Onlangs werd bekend dat Martien en Erica een nieuw huisje op de kop hebben getikt, maar nu staat ook dochter Maxime weer op het punt om te verhuizen. Aan tafel bij Jinek verklapt de blondine waarom ze weer een nieuw huis heeft gekocht.

Beetje krapjes

Hoewel Maxime en Leroy pas sinds kort in Noordwijk wonen, gaan ze binnenkort al weer verkassen. De kersverse ouders hebben namelijk een nieuw paleisje in Noordwijk gekocht, zo werd vorige maand bekend. Met de komst van baby Vivé werd hun twee-onder-een-kapwoning toch wat te klein, vertelt ze aan Eva Jinek. “Dit is het eerste huis dat ik heb gekocht”, vertelt Maxime over haar huidige stulpje in Noordwijk. “En dan kom je in zo'n huis en dan denk je: o meid, wat mooi die spots, en wat goed, alles lekker strak en die kranen helemaal goud. Maar ja, je denkt nooit: waar laat ik m'n stofzuiger of m'n wasrek?”

“Daar kwamen we op een gegeven moment wel achter, het is toch iets te klein”, gaat Maxime verder. “En toen kwam er op een gegeven moment een huis in Noordwijk te koop, en Vivé kwam natuurlijk. Toen dachten we: laten we het toch maar doen.”

Miljoenenvilla

Aan ruimte in ieder geval geen gebrek in het nieuwe paleis van Maxime en Leroy. Volgens Bekende Buren hebben de realitysterren een villa van 1.250.000 euro op de kop getikt. Maarre, dan heb je ook wat. Zo heeft het stulpje maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers, een luxe keuken en een prachtige tuin met terras. Oh en de bar kunnen we natuurlijk niet vergeten. Daar kunnen de Meilandjes héérlijk wijnen, wijnen, wijnen! Benieuwd naar de nieuwe miljoenenvilla van Maxime en Leroy? Je bekijkt 'm HIER.

Bron: NU.nl, Bekende Buren | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws