Win! 10x shoptegoed van Dindi Home X Jade Anna & Kae Sutherland t.w.v. €100

Voor welk dekbedovertrek ga jij?

Lees ook

Niets is zo fijn als een schoon, opgemaakt bed. En dan helemaal wanneer je dekbedovertrek ook nog eens hét statement van je slaapkamer is. In samenwerking met Dindi Home lanceren Nederlandse Instagram-favorieten Jade Anna en Kae Sutherland een bed- en badcollectie vol met prachtige items. Lucky you, wij mogen 10x een giftcard van €100 weggeven!

On-trend slapen

Wist je dat we maar liefst een derde van ons leven in bed doorbrengen? Tel daar de afgelopen coronatijd bij op (hallo Netflix kijken in bed) en je kunt concluderen dat je slaapkamer een van de meest bezochte plekken in je huis is. En als je er dan toch zo vaak bent, kun je dat maar beter in stijl doen.

Dindi Home (spreek je uit als djin-djie) lanceert in samenwerking met Jade Anna en Kae, onze twee favo influencers, een stunning bed- en badcollectie. Dindi Home maakt betaalbaar, on trend en duurzaam textiel, gemaakt van 70 procent gerecyclede katoen en 30 procent nieuw katoen. Niet alleen zijn de items een statement in je slaapkamer, de collectie is dus ook nog eens een duurzame keuze.

Lastig kiezen

Jade Anna en Kae hebben tig verschillende dekbedovertrekken ontworpen, geheel binnen hun eigen stijl. Zo is Jade Anna een heuse travel junkie en zien we in haar ontwerpen de invloeden uit landen als Ibiza en Marokko terugkomen. De stijl van Kae is te omschrijven als romantisch en tijdloos, met een voorkeur voor rustige tinten en creatieve texturen. Lief, maar wel met karakter.

Win, win, win!

Breng jij – net als wij – heel wat uurtjes door in je bed? En doe je dit graag in stijl? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 10x shoptegoed van Dindi Home X Jade Anna & Kae Sutherland t.w.v. €100 weggeven, zodat je een gloednieuw dekbedovertrek uit kunt kiezen.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Je shopt de hele collectie op de website van Dindi Home.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze winactie loopt t/m 13 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook