Babynieuws! Dave Roelvink is voor het eerst vader geworden

Dave en Jazzlyn delen het vrolijke nieuws op Instagram.

Beschuit met blauwe muisjes voor de familie Roelvink! Dave Roelvink en Jazzlyn zijn namelijk de trotse ouders geworden van een prachtige zoon. De kersverse parents maken het vrolijke nieuws bekend op Instagram met een lief kiekje.

Zoontje

De familie Roelvink heeft er een nieuw lid bij. Dave is namelijk voor het eerst vader geworden. Op Instagram deelt hij een prachtige foto van zijn kersverse zoon, genaamd Dean Roelvink. “Vernoemd naar en een eerbetoon aan mijn aller liefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 Wat zal je trots zijn daar boven”, schrijft Dave. “Jazz je bent een kampioen. Hou van jullie”, aldus de kersverse vader. Congrats!

Trots

Onlangs liet Dave al weten ontzettend trots te zijn op zijn grote liefde Jazzlyn. Een kindje voor negen maanden lang bij je dragen, blijft immers heel erg bijzonder. Jazzlyn besloot deze ervaring in haar leven dan ook vast te leggen met een fotoshoot. Enne, het resultaat was práchtig – zo vond ook Dave. Op Instagram deelde Dave drie foto's uit de shoot en liet weten dat er geen beschrijving nodig is. “No caption needed“, aldus de kersverse dad.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws