Win! 1x een SteamOne S-Nomad Plus t.w.v. €90

Doe mee en maak kans!

Je kleding (plaatselijk) stomen is beter dan vaak wassen. Handig dus om een handstomer bij de hand te hebben. Dit nieuwe, efficiënte SteamOne S-Nomad Plus-model kan ook mee op reis. Enne, wij mogen 1 exemplaar weggeven t.w.v. €90.

SteamOne

Kleding stomen is het nieuwe normaal waar we wél aan willen wennen. Snel, eenvoudig en voor het behoud van elke stof. Voeg daar luxe, kwaliteit en innovatie aan toe met SteamOne en je hoeft je nooit meer druk te maken over die gekreukelde items in je garderobe.

Het Franse merk SteamOne is nu eindelijk ook in Nederland te krijgen, en daar worden we blij van. De kleding-stomers van SteamOne zijn de juiste steamy partners in crime voor al jouw kledingstukken!

Win, win, win

Ben je nu helemaal enthousiast geworden over de SteamOne? Snappen we. Daarom mogen we 1x een SteamOne S-Nomad Plus t.w.v. €90 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

[mail-and-win title=”Win! 1x een SteamOne S-Nomad Plus t.w.v. €90″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”27-10-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt tot en met 27 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws