Gek op schilderen, haken of DIY-projecten? Dan wil je dit event niet missen

Hier ga je héél veel inspiratie opdoen.

Werk, school, deadlines, borrels, afspraakjes met friends en het huishouden: we komen regelmatig tijd te kort. Toch is relaxen héél belangrijk en dit hoeft zeker niet altijd met een zak chips en je favo serie. Breien, haken, handlettering en nog veel meer creatieve activiteiten zijn hotter than ever.

Inspiratie opdoen

Ben jij in de coronatijd al fanatiek begonnen met het breien van je eigen kledingstukken? Of heb je dat ene saaie wandje in de woonkamer al een make-over gegeven met een home deco DIY-project? Dan wil je sowieso een bezoekje brengen aan KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux.

Van 27 tot en met 31 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe plaats. Hier ontdek je de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, handlettering, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten en cupcakes, tekenen en schilderen en nog véél meer. Honderden deelnemers zijn aanwezig om jou te informeren en inspireren. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en shop de leukste producten en materialen mét korting.

Creatieve workshops

Tijdens KreaDoe kun je vijf dagen lang meedoen met verschillende creatieve workshops. Glas graveren, Macramé kussens knopen, kaarten maken, scrapbookpagina’s samenstellen, de fijnste kniptechnieken leren: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een workshop voor. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zij kunnen zich vermaken op het speciaal ingerichte kidsplein.

Let’s go

Sta je te popelen om een bezoekje aan KreaDoe te brengen? Tickets zijn in de online voorverkoop verkrijgbaar met €2,50 korting via de website van KreaDoe. Koop je een ticket aan de deur? Dan betaal je €14. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief en kinderen onder de 8 jaar hebben gratis toegang. Let's go!

Beeld: Pexels

Laatste nieuws