Zien: EOTB’s Esmee Ipema heeft een nieuwe lover

Love is in the air!

Nadat Esmee Ipema een punt achter haar vorige relatie zette, wilde de beauty naar eigen zeggen even vrijgezel blijven. Dit duurde echter niet lang, want Esmee liep haar nieuwe liefde al vrij snel tegen het lijf. Enne, nu stelt ze de man in kwestie eindelijk voor!

Dolgelukkig

Een paar weken na de breuk met haar vorige vriend wist Esmee haar volgers al te verrassen met het nieuws over een nieuwe liefde. “Ik had dit nooit zo snel kunnen bedenken, maar toch is er iemand die mijn hartje sneller kan laten kloppen”, deelde Esmee destijds op Instagram.

Love Reality ontving de foto van Esmee en haar nieuwe lover en deelde deze op Instagram. We kunnen maar één ding zeggen: wat een knap stel!

Say cheese

Onlangs wist Esmee haar volgers nog te verbazen met een cosmetische ingreep. De beauty besloot namelijk iets aan haar tanden te laten doen. Via Instagram Stories liet Esmee zien dat ze naar Turkije vloog voor een speciale gebitsbehandeling. Ze is niet de eerste realityster die voor de zogenoemde facings kiest: een ingreep waarbij je echte tanden worden weggeslepen en worden vervangen door kaarsrechte, helderwitte fake teeth.

Maar voordat ze het resultaat kan laten zien, moet Esmee even rondlopen met alleen nog haar afgeslepen tanden. En eh… dat zag er best wel creepy uit.

Bekijk *HIER* de Stories van Esmee en *HIER* de foto's van haar geslepen tanden.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws