Koninklijke familie verwelkomt nieuw gezinslid

Zo schattig!

Nu prinses Amalia een tussenjaar heeft en prinses Alexia in Wales naar school gaat, werd het toch een beetje leeg en stil in Paleis Huis ten Bosch. Om de leegte op te vullen hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima een nieuw gezinslid in huis gehaald: een super schattig hondje!

Mambo

Geen betere dag om je nieuwe huisdier aan de wereld te introduceren dan op 4 oktober. Koning Willem-Alexander deelt op Instagram een lieve foto van Mambo, de nieuwe trouwe viervoeter van de Oranjes. “Vandaag is het Dierendag! Maak kennis met Mambo, het nieuwste lid van het Koninklijk gezin!”

Leegte opvullen

Mambo is zeker niet de eerste hond van het gezin, er wandelt al jaren een huisdier door de gangen van het paleis. En nu prinses Alexia in Wales is en prinses Amalia haar tussenjaar viert (maar waar? Dat weten we niet!) is er natuurlijk meer dan genoeg ruimte voor nog een nieuwe rakker. Gezellig voor prinses Ariane, geen lege-nest-syndroom voor Máxima – we snappen de royals helemaal. Enne, eerlijk is eerlijk: Mambo is echt een cutie!

Bron: Beau Monde | Beeld: © RVD – Mischa Schoemaker, Instagram

Laatste nieuws