Temptations Shallie doet boekje open over fling met Efrain

'Het gaat nóg erger worden', verklapt Shallie.

Lees ook

In de meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we dat Efrain en Shallie het érg goed kunnen vinden samen. Enne, dat zou zo maar eens kunnen leiden tot iets meer, verklapt de knappe brunette aan HLN.

Goede band

Hoewel Efrain als laatste man de Temptation-villa binnenwandelde, kon hij het gelijk al heel goed vinden met de vrouwelijke singles. En dan met één dame in het specifiek: Shallie. Efrain was zo onder de indruk van Shallie, dat hij de single zelfs knapper noemde dan zijn eigen vriendin. Ook de knappe brunette voelde wel wat vonken overslaan. “Wij hadden eigenlijk al een heel goede band in de villa zónder dat wij op date waren geweest”, vertelt zij aan HLN.

Toen Efrain Shallie meenam op date, konden zij die band verder uitwerken. “Ik denk dat we heel veel raakvlakken hebben”, weet Shallie te vertellen. “We hebben een beetje hetzelfde verleden. Hij is naar Italië verhuisd geweest, ik ben Italiaans. We hebben hetzelfde geloof, een beetje dezelfde background. Ik denk gewoon dat we elkaar echt goed begrepen.”

Nog erger

Met de relatie van Bert en Delphine die over en uit lijkt én de videoboodschap van Nico voor Donna nog voor de boeg, lijkt er nog voldoende drama in het verschiet te liggen. Of we ook de romance tussen Efrain en Shallie verder zullen zien opbloeien? “Daar mag ik niet zoveel over zeggen, maar er gaan zeker nog wat dingen komen die mensen niet hadden verwacht. Het gaat nóg erger worden, ja”, verklapt Shallie. To be continued

Bron: HLN | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook