Hot mama: Kimberley Klaver showt baby belly in pikant jurkje

'Hottieeee', klinkt het in de reacties.

Wie denkt dat je tijdens je zwangerschap alleen maar grote truien, oversized t-shirts en joggingbroeken kan dragen, zit er helemaal naast. Kimberley Klaver pronkte afgelopen weekend met haar baby belly in een felrood jurkje – en wij zijn obsessed.

Little red dress

Kimberley is inmiddels al een tijdje in verwachting van haar tweede kindje, maar dit weerhoudt de beauty er niet van om zich in een feestelijke jurk te hijsen. De mom had het afgelopen weekend een feestje. “The dresscode said glamour”, is de beschrijving bij de foto's die ze op Instagram deelt. Enne, glamorous kunnen we deze outfit zeker noemen.

Op de foto zien we Kimberley in een loeistrakke jurk op torenhoge hakken poseren. Het babybuikje van Kimberley is duidelijk te zien en dat is ook menig volger niet ontgaan. “Hot mama“, “Wat ben je prachtig” en “Hottieeee”, klinkt het in de reacties onder de foto.

Tweede kindje

Onlangs verklapte Kimberley aan haar volgers dat ze in verwachting van een jongetje is. “Baby BOY it is”, deelde Kimberley enthousiast bij een selfie waarop ze een blauw koekje eet. Hoewel ze ontzettend blij is dat ze opnieuw een zoontje krijgt, maakt het geslacht haar niet zoveel uit.

“Het maakt natuurlijk geen donder uit en had dan ook echt geen voorkeur, het allerbelangrijkst is dat het kindje gezond is en overladen wordt met liefde”, aldus de actrice. “Toch is het een leuk moment, erachter komen wat het geslacht is. Dit kleine mannetje is heel heel heeeeeel welkom.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws