Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Presley onthult: 'Bert heeft meerdere keren met zijn koffers voor het hek gestaan'

Volgens de knappe single stond Bert meer dan eens op het punt het programma te verlaten.

Temptations Presley

Temptation Island: Love or Leave is een behoorlijke rollercoaster voor Bert. Hoewel het er in de laatste aflevering op lijkt dat hij zijn relatie vaarwel heeft gekust, was dit de eerste paar dagen op Temptation wel anders. Zo verklapt Presley aan RUMAG TV dat Bert meerdere keren op het punt stond het programma te verlaten.

Einde relatie

"Mijn relatie is ten einde, omdat ik niets meer te maken wil hebben met zo'n vrouw", horen we Bert in de meest recente aflevering van Temptation Island: Love or Leave zeggen over Delphine. "Ik heb tien jaar mijn best gedaan. Ik heb het gevoel dat ik tien jaar mezelf heb weggecijferd voor haar, zeker de laatste vijf jaar. Doet dat mij pijn? Nee", zegt Bert resoluut.

Als vrouwelijke single heeft Presley Berts liefdesavontuur natuurlijk op de voet gevolgd. "Dit is Bert. Dit is een momentopname, hij voelt zich even sterk en hij is er klaar mee. En de volgende ochtend staat hij voor het hek omdat hij weg wil", weet de knappe brunette te vertellen aan René Watzema en Fawry Not Sawry. "Is dat echt waar?", vragen de mannen verbaasd. "Ja, dat is echt waar. Met z'n valies (Vlaams voor een kleine handkoffer, red.)", lacht Presley.

Koffers gepakt

Enne, dat is zeker niet de eerste keer dat Bert zijn valies heeft gepakt om ervandoor te gaan. Zo verklapt Presley dat Bert meerdere keren op het punt stond om het programma te verlaten. "Een paar keer in de ochtend, om zes uur 's ochtends", lacht de brunette. "En dan stond hij bij het hek te wachten?", vraagt René. "Ja", giert Presley.

Ook Berts (ex-)vriendin Delphine zag het even niet meer zitten op Temptation Island. "Delphine is ook al een keertje weggerend", herinnert René zich nog. "Delphine is wel een keertje weggerend ja. Dat was wel buiten de hekken trouwens. Zij begon gewoon te rennen", weet single Bob te vertellen.

Misschien ook voor jou:
Temptations Joop over Delphine: 'Er ontstaat een klik die je niet had zien aankomen'
Showbizz
  • RUMAG TV
  • Videoland (Tom Cornelissen)
  • YouTube (RUMAG TV)