Temptations Sorelis geeft update over zijn relatie met Gulcin

Hoe zit het met de trouwplannen van het stel?

Nog nooit eerder zagen we een huwelijksaanzoek in een van de afleveringen van Temptation Island. Sorelis ging, nadat hij en Gulcin een aantal dagen van elkaar gescheiden waren, op één knie voor zijn grote liefde. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder, maar hoe gaat het nu met het stel?

Happy together

Waar de meeste relaties tijdens een deelname aan Temptation Island stranden, kwamen Sorelis en Gulcin er alleen maar sterker uit. De twee beseften al gauw dat ze niet zonder elkaar konden, dus kwam er abrupt een einde aan hun Temptation-avontuur.

Gulcin verliet het zonnige eiland met een big smile én een ring om haar vinger. Enne, de twee zijn nog altijd even gelukkig samen. Via Instagram laat Sorelis namelijk weten dat de grote dag eraan zit te komen.

Grote dag

Op Instagram blikt Sorelis met een foto terug op het aanzoek tijdens Temptation Island. “Dit moment heeft voor mijn gevoel superlang geduurd. Nog enkele dagen en dan gaat onze grote dag eindelijk van start”, begint Sorelis bij de foto.

Sorelis laat weten dat de voorbereidingen voor de wedding behoorlijk stressvol zijn geweest. “Met veel stress en druk hebben wij dit moeten doorstaan. Maar niets, en dan ook écht niets, overwint onze echte liefde.” Awh, wij wensen de twee heel veel geluk samen!

Love Reality wist de Insta-post van Sorelis vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws