Temptations Presley: ‘Nico loopt rond met een geheim’

De knappe single licht alvast een tipje van de sluier op over Nico's heftige geheim.

Lees ook

De relatie van Temptations Nico en Donna hangt aan een zijden draadje. Terwijl wij nog steeds wachten op de boodschap die Nico voor zijn vriendin heeft opgenomen, verklapt Presley hier bij RUMAG TV het een en ander over.

Geheim

Nico had mij mee op date genomen. Ik had hem gevraagd hoe het nou precies zat met die reactie van Donna. Wij hadden helemaal geen verkeerde beelden afgegeven, dus hoe kon zij zo heftig reageren?”, vertelt Presley aan René Watzema en Fawry Not Sawry. Toen kwam de knappe brunette er al snel achter dat er meer schuilt achter de relatie van Nico en Donna. “Hij heeft me toen iets verteld, en toen heb ik tegen hem gezegd: 'Misschien is het wel verstandig om even een videoboodschap in te spreken.'”

Heftig

Hoewel Presley natuurlijk het geheim van Nico natuurlijk nog niet mag verklappen, licht ze al wel vast een tipje van de sluier op over de ernst ervan. “Ik heb tegen hem gezegd: 'Dit is iets wat je wel gewoon moet opbiechten. Want als je dit nu niet vertelt, en het komt in Nederland uit, dan is het klaar'”, aldus de brunette.

“Hij heeft een kind rondlopen bij iemand anders”, speculeert Fawry er op los. “Dat is wel heel heftig”, reageert Presley vervolgens. “Maar was het wel dusdanig heftig dat je vond dat hij het gelijk moest vertellen?”, gaat Fawry verder. “Ik vond persoonlijk dat hij het moest opbiechten, ja. Je zit in Temptation om je relatie te 'redden', maar vervolgens loop je met zo'n geheim. Ja, wie hou je nou voor de gek?”, aldus Presley. Hoe ze zelf zou reageren op de videoboodschap van Nico als het haar vriend zou zijn? “Ik zou er wel klaar mee zijn.” Ai…

Bron: RUMAG TV | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen) | Video: YouTube (RUMAG TV)

Laatste nieuws

Zie ook