Oh no: Martien Meiland is gehackt op Instagram

Het lijkt erop dat een andere man de Instagram van Martien heeft overgenomen.

Lees ook

Gister verscheen er op het Instagramaccount van Martien Meiland een foto van een onbekende man. De foto werd in no time weer verwijderd, maar werd vervolgens zes (!) keer opnieuw geplaatst. Volgens Erica Meiland is dit niet de nieuwe liefde van Martien, maar is zijn account gehackt.

Onbekende man

Met zijn witte t-shirt, kleine zonnebril en donkere baardje roept de man in kwestie veel vragen op. Is het de nieuwe liefde van Martien? Is het de man die het Instagramaccount van de voormalig kasteelheer gehackt heeft? Helaas is dat op dit moment niet duidelijk.

Aan Shownieuws wist Erica te vertellen dat het account van Martien gehackt is, maar verdere informatie over de man op de foto gaf zij niet. Hmm…

Nieuwe liefde

Of het de nieuwe liefde van Martien betreft, dat weten we niet. Het zou in ieder geval een bijzondere introductie zijn van een nieuwe man in zijn leven. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Martien een foto van zijn liefdesleven op Instagram deelt. Zo postte hij onlangs nog een kiekje met MAFS-kandidaat Danny, terwijl de twee genoten van een drankje op een overdekt terras in Amsterdam.

Of er sprake was van een fling tussen de twee? “Ik drink wel vaker met iemand een drankje”, wist voormalige MAFS-kandidaat Danny daarop te antwoorden.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook