Maxime Meiland kondigt groot nieuws aan

'Eindelijk mag ik het delen', begint Maxime.

Maxime Meiland heeft tijdens haar zwangerschap absoluut niet stil gezeten. In een video op Instagram kondigt de kersverse mom namelijk groot nieuws aan. Maxime heeft een eigen kinderkleding webshop gelanceerd!

Kinderkleding

“Na maanden mag ik het dan eindelijk zeggen. Villa Vito, de kinderkleding webshop is online”, begint Maxime. “Ik heb heel erg mijn best gedaan om de tofste merken te vinden. Het gaat van klassiek tot aan kleding met allerlei felle kleuren – want dat mag bij kleine kinderen vind ik.”

“Ik hoop dat jullie net zo gek zullen zijn op de items als ik”, zegt Maxime vervolgens in de beschrijving. De beauty wenst haar volgers vervolgens veel shopplezier.

Veel reacties

De gloednieuwe webshop van Maxime valt bij veel volgers al meteen goed in de smaak. Zo worden de jurkjes op de site van Maxime omschreven als “schattig” en “heel uniek”, maar ook klinkt er wat kritiek in de comments. Veel volgers van de Meiland-telg vinden namelijk dat de kleding op de webshop behoorlijk prijzig is.

“Mega leuke kleding, alleen die prijs… Ik weiger het om zoveel uit te geven aan kinderkleding”, “Wat een geld joh” en “Voor kinderkleding is dit echt veel te duur”, klinkt het in de reacties.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws