De Bachelors Oriana deelt verdrietig nieuws: ‘Mijn hart is gebroken’

'Nooit gedacht zóveel pijn te kunnen hebben.'

Verdrietig nieuws voor De Bachelors Oriana. De beauty heeft afscheid moeten nemen van haar geliefde hondje Levi. “Zo oneerlijk uit mijn leven gerukt”, schrijft Oriana op Instagram.

Gebroken hart

Na haar Bachelor-avontuur is Oriana nog altijd actief op Instagram. De beauty houdt haar inmiddels honderdduizend volgers op de hoogte van haar leven, zo ook over de hartverscheurende gebeurtenis van afgelopen week. Oriana heeft namelijk afscheid moeten nemen van haar lieve hondje Levi.

“Mijn hart is gebroken, echt letterlijk gebroken…”, begint ze haar verhaal op Instagram. “Nooit in mn hele leven gedacht dat je zo veel pijn kon hebben, mijn aller-aller-liefste snuitje ik mis je zo verschrikkelijk.”

Mooie woorden

Bij een aantal lieve foto's van Oriana en Levi, blikt de Bachelor-ster terug op de mooie tijd die de twee samen hebben gehad. “Zo oneerlijk uit m'n leven gerukt, ik hou zo veel van jou, echt het aller meeste… Ik jank de hele dag de ogen uit mijn kop.”

“Dank voor de mooie tijd samen, dank dat je de allerliefste ever was. Jij en ik tegen de wereld, jij en ik voor altijd. Ik vergeet jou nooit meer mooiste ster, i got you. Hoop dat alle kaarsjes van de wereld branden voor jou.” Sterkte, Oriana!

Beeld: De Bachelor, Instagram

Laatste nieuws