Zien: Luca Borsato deelt verliefd kiekje met Temptations Daisy

'I wanna share the rest of my life with you', deelt Luca bij de post.

Luca Borsato en Daisy, bekend van Temptation Island, zijn nog altijd dolgelukkig samen. We zien niet vaak foto's van de twee samen, maar daar bracht Luca gister verandering in.

Verliefde foto

I wanna share the rest of my life with you. Is that okay?“, schrijft Luca bij een verliefde foto van het tweetal. Hij eindigt de zin met de hashtag #soulmate, waarna Daisy ook een zoetsappig berichtje achterlaat. “As long as you‘re sharing your food with me too. Love you”, schrijft de brunette.

Het regent vervolgens hart-emojis onder de post van Luca en Daisy. Ook zusje Jada Borsato reageert: Ik hou van jullie allebei.” Lief!

Eerste ontmoeting

Het koppel is inmiddels al een tijdje samen, maar hoe hebben de twee elkaar eigenlijk leren kennen? Onlangs gaf Daisy in een Q&A antwoord op deze vraag. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, verklapte ze.

Daarbij deelde Daisy een fun fact over die datum: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.” Wie de eerste move maakte? Daar deed de brunette niet geheimzinnig over. “Ik ben in zijn DM's geslided”, wist ze te vertellen. You go, Daisy!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws