Janice Blok maakt korte metten met geruchten over relatiebreuk

'Het is bizar wat er allemaal gezegd wordt', legt Janice uit.

Lees ook

Onlangs deden geruchten de ronde dat Janice Blok en Donny Roelvink niet meer samen zouden zijn. Omdat de twee de roddels geen aandacht gaven, besloot roddelkoning Fawry not Sawry polshoogte te nemen. Eén ding is duidelijk: het koppel is nog steeds hartstikke happy samen.

‘Mensen zijn zo aan het gissen’

Op sociale media deden de afgelopen periode verschillende geruchten de ronde. Nadat Donny op Instagram Stories liet zien dat zijn moeder een wasje voor hem draaide, dachten zijn volgers dat hij Janice de deur had gewezen. Aan Fawry vertelt Janice lachend dat “helemaal stuk gaat” om alle verhalen. Er is volgens de beauty namelijk niets van waar.

“Over mij en Donny, het klopt niet. Ik ga helemaal stuk. Ik ben verbaasd en kijk mijn ogen uit”, begint ze lachend. “Het is voor het eerst in mijn leven dat er roddels over mijn leven rondgaan, dus het is bizar wat er allemaal gezegd wordt. Mensen zijn zo aan het gissen, maar het klopt helemaal niet. We zijn gewoon samen, we wonen samen, dus er niks aan de hand.”

Steeds gekker

Volgens Janice worden de roddels echter steeds gekker. In haar eigen Instagram Stories besluit ze dan ook te reageren op alle geruchten. “Ik was in eerste instantie niet van plan om hierop te gaan reageren, maar het wordt steeds gekker”, legt ze uit.

“Ik ben zwanger, ik woon weer bij mijn ouders en Donny heeft mij het huis uit gezet”, vertelt Janice gekscherend over de roddels. “Maar hé, zie ik eruit als iemand die je het huis uit kan zetten?!”, grapt ze. “Get your facts straight. Wanneer je iets naar buiten brengt, wees dan zeker dat het klopt. We zijn gewoon samen. Doe even relaxed en take a chill pill, er is niks aan de hand.” Duidelijk!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook