Channah Koerten deelt groot nieuws: ‘Eindelijk mag ik het met jullie delen!’

Naast een eigen realityserie komt Channah met nóg een groot project.

Lees ook

Nog een grote life update van Channah Koerten! Vorige maand kondigde ze samen met lover Quentin al aan dat ze naar Curaçao gaan verhuizen en daarbij op de voet gevolgd gaan worden voor hun eigen realityserie. Nu deelt de beauty ook dat haar autobiografie binnenkort in de winkels ligt.

Still Channah from the block

“Eindelijk mag ik het met jullie delen! Mijn boek ‘Still Channah from the BLOCK’ over mijn leven, is vanaf NU te pre-orderen”, deelt een enthousiaste Channah op Instagram. De realityster en mom van twee heeft niet bepaald stilgezeten en haar levensverhaal op papier gezet. “Op social media zie je maar een gedeelte van wie ik ben. Maar er is een leven voordat ik in de schijnwerpers stond. Een verleden dat veelomvattend is. Aangezien ik een kijkje geef in mijn leven en hoe ik het nu leef, voelt het veilig om iedereen mee te nemen in mijn verleden. Het heeft mij gevormd van jong meisje tot de vrouw die ik nu ben.”

Dromen najagen

“Dit boek is dan ook ter inspiratie voor degenen die ook in eenzelfde situatie hebben gezeten of zitten. Het heeft mij niet tegengehouden om al mijn dromen achterna te gaan en heeft mij zelfs de mentaliteit gegeven nergens bang voor te zijn. Wat heb je te verliezen? Niks!” deelt Channah over haar boek. “Mijn autobiografie is een persoonlijk project waar ik met veel liefde, passie, tranen en openheid aan heb gewerkt. Ik hoop dat jullie mijn verhaal met een glimlach lezen, en ik wil jullie bedanken voor al jullie support hier op social media en ver daarbuiten!”

Cover reveal

In haar Instagram-post onthult Channah ook meteen de stunning cover van haar boek. Still Channah from the block is nu als pre-order te bestellen voor €27,99 (tijdelijk zonder verzendkosten) via deze link. Of zet hem op je Christmas wish list, want vanaf half december is het boek leverbaar.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook