Winning Wednesday: 3x een overnachting voor 2 personen bij easyHotel Benelux

Doe mee en maak kans!

Lees ook

EasyHotel Benelux viert haar tienjarig bestaan en dat wordt gevierd met een bijzondere korting én een toffe Winning Wednesday bij Grazia. Wij mogen namelijk 3x een hotelovernachting voor twee personen bij easyHotel Benelux weggeven.

EasyHotel

Het oranje-witte logo van easyHotel komt je vast herkenbaar voor. Het hotel valt namelijk onder de easyGroup. Inderdaad, daar valt ook de budgetvliegtuigmaatschappij easyJet onder.

EasyHotel wil slapen door Europa simpel, gemakkelijk, veilig en betaalbaar maken. Onnodige luxe is dan ook vervangen door fijne slaapplekken op de meest centrale locaties in steden door heel Europa. Dit betekent dat je al vanaf 39 euro (exclusief city tax) een eigen kamer met badkamer, uitstekende matrassen, fijne douche, airconditioning, tv en razendsnelle Wi-Fi kunt boeken. Bij Easyhotel draait het erom dat je lekker kunt slapen, fijn kunt douchen en dat je alles tot je beschikking hebt om er een mooie dag van te maken. Sounds good!

EasyHotel zorgt er al tien jaar voor dat gasten een vriendelijk welkom krijgen en een fijn verblijf. Enne, om te vieren dat het bedrijf in oktober tien jaar bestaat, komt easyHotel met een speciale jubileumactie voor álle Benelux-locaties!

Overnachting voor een tientje

'Wie jarig is, trakteert!', moet de superbudget hotelketen hebben bedacht. In de hele maand oktober kun je daarom voor slechts 10 euro per persoon een overnachting boeken bij álle Benelux-locaties. Dit betekent dat je voor slechts een tientje per persoon, per nacht in Amsterdam, Zaandam, Den Haag, Scheveningen, Maastricht of Brussel kunt overnachten. Alle hotels bevinden zich ook nog eens op toplocaties in het centrum, waardoor je binnen no time bij een fijn horecazaakje of levendige omgeving bent. Wij worden nu nog enthousiaster!

Wil je gebruik maken van de speciale Birthday Booking Deal? Reserveer dan nu een overnachting in de hele maand oktober en gebruik de boekingscode HAPPYBIRTHDAY. Bekijk de deal HIER.

Let op: de prijs van €10 per persoon, per nacht is beschikbaar voor alle kamertypes met een minimum van €20 (small, double, twin, superior). Familiekamers hebben een minimumprijs van € 30 (triple, quad, quintuple).

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om binnenkort in een easyHotel te overnachten? Boek dan nu meteen een overnachting óf doe mee aan de onderstaande winactie. EasyHotel trakteert namelijk niet alleen op een dikke korting, maar ook op een winactie met Grazia! Wij mogen namelijk 3x een overnachting voor twee personen in een easyHotel in de Benelux weggeven.

Wil je kans maken op een overnachting voor twee personen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en in de comments van onderstaande Instagrampost een reactie achter te laten met wie jij deze overnachting wel wil winnen. Veel succes en wie weet ben jij straks één van de lucky winners.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt t/m 12 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook