Temptations Efrain reageert op kritiek na uitspraak over Temptation-single Shallie

Efrain noemde de Temptation-single 'knapper dan zijn eigen vriendin'.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave had Efrain het enorm gezellig met single Shallie. Efrain was zo onder de indruk van Shallie, dat hij de single knapper noemde dan zijn eigen vriendin. En die opmerking schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Niet de bedoeling

Terwijl Efrain genoot van zijn quality time met Shallie, maakte de Temptation-deelnemer een bijzondere opmerking. Hij liet namelijk weten dat hij de looks van Shallie beter vond dat de looks van zijn eigen vriendin. Het duurde vervolgens niet lang tot Aylin tijdens het kampvuur de beelden van Efrain te zien kreeg.

Hoewel Aylin redelijk kalm bleef, vonden veel kijkers dat de opmerking van Efrain niet heel tactisch was. In een vragenrondje op Instagram krijgt hij het dan ook behoorlijk voor de kiezen.

Efrain reageert

“Vind je die single echt mooier dan je vriendin?”, vraagt een volger. Efrain deelt vervolgens een video waarin we Aylin tijdens een fotoshoot zien. “Nee, ik vind dat meisje niet mooier dan Aylin”, schrijft Efrain. Ook een andere volger laat van zich horen. “Echt disrespect dat je Shallie mooier vindt dan je eigen vriendin Aylin”, klinkt de reactie. Waarna Efrain opnieuw toegeeft dat hij het niet meer eens is met zijn uitspraken.

Ondanks dat de Temptation-deelnemer het niet specifiek zegt, lijkt het erop dat hij behoorlijk spijt heeft van zijn opmerking over Shallie. Efrain deelt namelijk tig prachtige foto's en video's van Aylin in zijn Instagram Stories. Maar of dat zijn relatie nog gaat redden…

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook