Oef: Bridgertons Regé-Jean Page verschijnt in Netflix-film

Oh la la!

Lees ook

Keek jij Bridgerton voor de goede verhaallijn, leuke kostuums en intrigerende romances óf keek je voor The Duke of Hastings oftewel Regé-Jean Page? Goed nieuws voor alle fans van de Duke, want hij is binnenkort te zien in een Netflix-film. En hier gaan wij hem van een heel andere kant zien…

Thriller

Jazeker, we zien Regé-Jean Page binnenkort opnieuw op Netflix. Voor zijn rol heeft hij alle kostuums achterwege gelaten, en zien we hem in een heuse thriller. Wat de titel en plot van de film is, is nog niet bekend. Wel kan Variety melden dat Regé-Jean de hoofdrol speelt en de uitvoerende producent is. De thriller gaat over een overval en is gebaseerd op een idee van de maker van de serie Fargo. Dat wordt dus sowieso spannend.

The Gray Man

De hottie van Bridgerton is overigens niet alleen te zien in de thriller. Volgend jaar zien we hem namelijk ook in de spionage-film The Gray Man, met niemand minder dan Ryan Gosling en Chris Evans. Dit schijnt de duurste Netflix-film ever te worden. De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Amerikaanse schrijver Mark Greaney.

En vooruit, hier heb je een foto van Regé-Jean nog een laatste keer als Duke of Hastings. Fjiet fjieuw!

Bron: Tagmag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook