Ka-ching: zoveel kost het om Samantha de Jong te boeken voor op je feestje

Je moet flink in de buidel tasten.

Samantha de Jong aka Barbie is dolblij dat er een einde aan de coronaperiode lijkt te zijn. De party animal is in te huren voor feesten en partijen en kan niet wachten om haar fans te ontmoeten. Benieuwd wat een avondje met Barbie precies kost? Story zocht het uit.

Party time

“Nu cafés en feestjes weer mogen, ben ik, Barbie, ook weer van de partij”, schreef Samantha afgelopen week op Instagram. “Ben je binnenkort jarig, ken je iemand die het leuk vindt om mij te ontmoeten of ben je een caféhouder die wel wat gezelligheid kan gebruiken? Goed nieuws, vanaf nu ben ik weer te boeken.”

Samantha geeft ook alvast een klein voorproefje van haar optreden. “Wat je kunt verwachten? Een top feest, lekker zingen en dansen en onbeperkt foto’s maken natuurlijk! Wie wil nou geen BN’er op zijn feest?”

Diep in de buidel tasten

Het is wel duidelijk: met deze Oh Oh Cherso-ster wordt je feest ongetwijfeld legendarisch. Daar moet je dan ook wel wat voor over hebben. Zo’n 2.000 tot 28.000 euro om precies te zijn, zo valt te lezen op boekingswebsite Evenses. Al zou dat weleens nog meer kunnen zijn, als we Samantha mogen geloven. Op haar Instagram Stories laat ze weten dat dit bedrag ‘bijna in de buurt komt’. Hmm!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws