Maxime Meiland krijgt regelmatig berichtjes van vader Claire: ‘Zielig voor Leroy’

'Elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen', vertelt Maxime over de biologische vader van Claire.

Maxime Meiland werd onlangs de trotste mom van de kleine Vivé. In een vorige relatie raakte Maxime in verwachting van Claire, maar de biologische vader moest hier niets van weten en verdween uit beeld. Tot nu, want Maxime krijgt naar eigen zeggen regelmatig berichtjes van haar ex.

Contact zoeken

Voor een lange tijd had Maxime geen contact met de biologische vader van Claire. Hij wilde destijds niet dat Maxime het kindje hield, maar hier dacht Maxime anders over. Inmiddels is Claire al flink wat jaren ouder en lijkt de ex van Maxime steeds vaker contact te zoeken.

In de nieuwste &C vertelt Maxime openhartig over deze ingewikkelde kwestie. “Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet”, begint ze. De mom denkt dat het alles te maken heeft met jaloezie. Volgens Maxime kwamen de appjes pas toen haar grote liefde Leroy in beeld kwam.

Lastige situatie

Volgens Maxime is de situatie enorm lastig voor Leroy. “Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen”, legt ze uit. “Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.”

Maxime wil het beste voor dochtertje Claire, dus wil ze het contact met haar vader niet ontnemen. Daar komt nog bij: Claire is nog hartstikke jong. Zo vertelt zus Montana aan &C: “Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt…”

Bron: &C | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws