Temptations Bert geeft duidelijkheid: ‘Mijn relatie is ten einde’

De Temptation-deelnemer ziet een relatie met Delphine niet meer zitten.

Lees ook

Dat de relatie tussen Bert en Delphine in de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave aan een zijden draadje hing, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Delphine klapte uit de school over de prostituee-bezoekjes van Bert, waarna hij in tranen uitbarstte. In de nieuwste aflevering geeft Bert duidelijkheid over zijn situatie met Delphine. En dat ziet er niet heel rooskleurig uit.

Foto in het zwembad

In de nieuwste aflevering van Temptation Island vraagt presentator Viktor Verhulst de mannen naar hun huidige relatie. Voor Bert lijkt de koek echter helemaal op. Zijn tablet ging af, waarna er een foto van Delphine, die in haar lingerie op een luchtbedje tussen de singles dobbert, in beeld verscheen. Niet veel later vertelt Bert aan Viktor dat zijn relatie met Delphine finito is.

“Ik heb mijn vriendin gezien, in het zwembad, met drie jongens. Zij vindt het blijkbaar niet nodig om haar bikini aan te trekken”, stelt Bert. “Vind ik dat fijn? Nee. Was het de druppel voor mij? Ja”, gaat hij verder.

Einde relatie

“Ik zit er al een lange tijd over na te denken om mijn relatie te beëindigen. Ik wilde dat face to face zeggen tijdens het laatste kampvuur, maar ik kan het niet meer. Ik heb het echt gehad”, legt Bert uit.

“Ik ben op een bepaalde manier door haar neergezet, als manipulatief of iemand die niet te vertrouwen is. Dat is dan ook de reden dat ik zeg: mijn relatie is ten einde. Ik wil helemaal niets te maken hebben met zo'n vrouw”, gaat hij stellig verder. Tranen wil de Temptation-deelnemer er niet meer om laten. “Ik was heel emotioneel toen ik erin stapte, maar nu kan ik zelfs geen traan meer laten. Ik ga het niet meer voor haar opnemen.” Heftig!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook