Zien: Temptations Megan en Milou te zien in trailer van nieuwe OnlyFans-docu

De twee laten alle ins and outs zien van hun werk als OnlyFans-creator.

Net als veel andere realitysterren verdienen ook Temptations Megan en Milou hun brood tegenwoordig aan het delen van content op OnlyFans. De twee verdienen goud geld en delen in de nieuwste documentaire OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid alles over hun bijzondere baan. En de trailer van de docu is veelbelovend.

Trailer

We kennen natuurlijk al de veelbesproken Nederlandse editie van de OnlyFans-documentaire. Hierin zien we onder andere Ferry Doedens en Niels en Rosanna voorbijkomen. De Vlamingen konden uiteraard niet achterblijven en komen daarom binnenkort ook met een Vlaamse editie van de docu.

De Vlaamse streamingdienst deelde gisteren de eerste trailer van de vierdelige docu-serie. Enne, het moge duidelijk zijn dat de creators er geen doekjes om winden. “Van spelen met ballonnen tot slipjes versturen, neem een duik in de wondere wereld van OnlyFans“, klinkt het in de beschrijving.

Realitysterren

Niet alleen Milou en Megan, bekend van Temptation Island, maken furore in de docu-serie. Ook Jamecia, bekend van Ex on the Beach, vertelt enthousiast over haar OnlyFans-carrière.

Uit de quotes van de ladies blijkt in ieder geval dat ze hun carrière als creator nog lang niet vaarwel willen kussen. “Ik denk wel dat het een verslaving kan worden”, begint Megan. “En als het zo goed verdient. Waarom ook niet?”, gaat ze verder. “Ik sta graag in het middelpunt van de belangstelling”, geeft Jamecia vervolgens aan. “Ik geef dat toe. I like it.”

De OnlyFans-documentaire zal vanaf 4 oktober bij de Belgische streamingdienst Streamz te zien zijn.

Beeld: Discovery+, Instagram

Laatste nieuws