Temptations Donna schenkt klare wijn over relatie met Nico: ‘Het is klaar en afgerond’

Aiii...

Lees ook

In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we dat de relatie tussen Nico en Donna in zwaar weer verkeerde. Of Donna een punt achter haar relatie met Nico gaat zetten? Daar lijkt het wel op…

Nieuwe aflevering

De eerste beelden die Donna tijdens het kampvuur van Nico te zien kreeg, waren allesbehalve positief. Zo hoorde ze Nico tegen single Presley zeggen dat hij zijn zender af wilde doen. Nico wilde “vieze dingetjes zeggen” en dit schoot bij Donna behoorlijk in het verkeerde keelgat.

Door de uitspraken die Donna vervolgens over Nico deed leek haar relatie met hem finito. Maar voelt Donna zich er in de nieuwste aflevering nog steeds zo over?

‘Klaar en afgerond’

De nieuwste aflevering verschijnt pas morgen op Videoland, maar de Belgische streamingdienst Play5 wist ons alvast warm te maken met een preview. Hierin wordt duidelijk dat Donna niet van gedachten is veranderd.

“Voor mij is het nu echt wel klaar en afgerond”, stelt Donna in de video die de streamingdienst deelt. Enne, als we de blik van Donna mogen geloven, dan is ze zeker van haar zaak. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook