Ronnie Flex over Demi de Boer: ‘Ze vult me aan’

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn binnenkort samen te zien in Ronnie: Voor Altijd Samen.

Lees ook

De eerste aflevering van de realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen staat dan eindelijk op Videoland. In de serie zullen we een persoonlijk kijkje in de levens van Ronnie Flex en Demi de Boer krijgen. Zo zullen de lovebirds onder andere terugblikken op hoe hun romance tot stand kwam.

Winkelen

Ronnie en Demi leerden elkaar in 2019 kennen in de winkel waar Demi werkte. In Ronnie: Voor Altijd Samen vertelt Ronnie hoe de vonk precies oversloeg tussen de twee. Zo geeft hij aan dat hij soms twee keer per week in de kledingwinkel kwam om ‘kleding te passen’, maar dat hij eigenlijk gewoon Demi wilde zien.

Was het voor Ronnie dan ook liefde op het eerste gezicht? “Vanaf mijn kant wel denk ik”, lacht Ronnie als we met hem bellen. “Maar het heeft wel even geduurd voor het op gang kwam. Ik vond haar meteen een heel leuke meid om te zien. Ik vind het leuk dat ze ambitieus is en ze deed altijd haar ding in de winkel.”

Hoewel Ronnie al een tijdje langskwam in de winkel, durfde hij niet de eerste stap te zetten. Uiteindelijk vroeg een vriend van hem Demi mee naar een festival. En dat was het begin van hun romance. “Het is toen heel snel gegaan en ik moet die vriend van me eigenlijk nog even bedanken”, lacht Ronnie. “Door hem ben ik binnenkort een dochtertje rijker.”

Aanvullen

De rapper vindt het vet dat hij in de serie kan laten zien hoe hij als vader is. “Ik vind het heel leuk om de momenten met mijn dochtertje Nori terug te zien”, deelt de rapper. En ook is hij er trots op dat kijkers binnenkort kunnen zien hoe zijn vriendin is.

“Ik vind het heel leuk dat mensen kunnen zien hoe ze me aanvult en bezig is met mij en mijn leven. Ik heb dat voorheen nooit echt gehad. Dat hoeft ook niet, maar dat dat allemaal vanuit haarzelf komt, vind ik supertof. En na aflevering één gaan jullie nog veel meer van Demi zien.”

Kinderwens

Demi en Ronnie verwachten eind oktober, begin november een dochtertje. In de realityserie is dan ook te zien hoe de zwangerschap van Demi verloopt en dat Demi een echo krijgt. Na de echo hoor je Ronnie zeggen dat hij eigenlijk hoopt ooit ook een zoon te krijgen die wil voetballen. “Dat is een grapje dat ik vaak maak”, lacht Ronnie.

“Ik heb altijd wel gedroomd om veel kinderen te krijgen en ik voel me gezegend dat ik kinderen kan krijgen. En of dat nou meisjes of jongens zijn maakt dan helemaal niet uit. Ik hoop wel dat ik een groot gezin kan opbouwen.”

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook