Chrissy Teigen blikt terug op het verlies van haar zoon

'Op de zoon die we bijna hadden', schrijft de presentatrice bij de foto.

Lees ook

Vandaag is het precies één jaar geleden dat Chrissy Teigen en hubby John Legend in een nachtmerrie terecht kwamen. Het koppel moest afscheid nemen van hun doodgeboren kindje Jack. Op Instagram blikt de presentatrice terug op deze gitzwarte dag, en doet dat met een hartverscheurende foto.

‘We houden altijd van jou’

Chrissy nam haar volgers destijds mee in het verlies van hun zoon, maar vandaag is de presentatrice nog openhartiger. Op de foto zien we namelijk Chrissy emotioneel op bed liggen terwijl John haar troost. “Op de zoon die we bijna hadden”, begint ze haar verhaal mee. “Een jaar geleden gaf je me de grootste pijn die ik me ooit voor kon stellen, om me te laten zien dat ik alles kan overleven, ook al wilde ik dat eigenlijk niet.”

Chrissy geeft toe dat ze door het verlies heel anders naar haar lichaam is gaan kijken. “Ik heb niet voor je mogen zorgen, maar je hebt er wel voor gezorgd dat ik van mezelf en mijn lichaam ben gaan houden, want onze lichamen zijn kostbaar en het leven is een wonder.” Het stel kreeg vaak te horen dat het verdriet vanzelf makkelijker zou worden, maar Chrissy laat weten nog steeds veel te rouwen. “Die periode is nog lang niet begonnen.” Ze eindigt haar bericht met de lieve woorden: “Mama en papa houden voor altijd van jou.”

Lichaam op pauze

Al eerder liet Chrissy weten hoe zwaar het verlies van haar doodgeboren baby voor haar lichaam is geweest. “Als je halverwege je baby verliest, wordt je lichaam gewoon op pauze gezet, deelde Chrissy destijds. Door haar lichaam werd ze elke keer herinnerd aan het verlies zodra ze in de spiegel keek.

“Het heeft geen functie, niemand om te voeden. Je zit gewoon vast. Vast aan hangende borsten die klaargestoomd werden om melkzakken te worden en een buik die klaar was om te baren. Ik zou liegen als ik zei dat dit niet ontzettend klote was”, aldus de presentatrice. We wensen het koppel veel sterkte vandaag!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook