Maxime Meiland bijna onherkenbaar met dochter Claire

Zo moeder, zo dochter.

Maxime Meiland doet een trip down memory lane en gaat speciaal voor &C op de vintage tour. Op haar Instagram deelt de blondine al een foto, en veel volgers zijn het erover eens: wat ziet ze er goed uit!

In een vintage jasje

Volgers van Maxime moesten twee keer kijken toen ze de nieuwe foto van de Meiland-telg zagen. De beauty is namelijk bijna onherkenbaar. Gehuld in een roze jurk en met volumineus haar, zien we Maxime met een totaal andere look. En dat het haar goed staat, zien ook de volgers van de blondine. Reacties als “Die look staat je goed”, “Prachtig” en “Wat ontzettend mooi” klinken er onder het bericht.

Maxime stond deze keer niet alleen voor de camera, ook dochter Claire mocht in de spotlight staan. En ook Claire kan op veel reacties rekenen. Zo reageert iemand met: “Wat fantastisch leuk dit!” en “Wat zien jullie er goed uit”.

Erica Meiland

Ook Erica Meiland en Martien Meiland zijn op de kiek gezet, en hebben net als Maxime en Claire een vintage make-over gekregen. Waarbij we Martien nog wel herkennen, is het vooral Erica die haar volgers doet verbazen. Zo schrijft een volger onder de foto: “Geweldige foto”. Een andere volger ziet een overeenkomst met Maxime, en zegt: “Zo moeder, zo dochter. Je haar ziet er extra mooi uit”. En wij sluiten ons hier natuurlijk helemaal bij aan.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws