Whut: Rihanna heeft dus blijkbaar meerdere dubbelgangers

Deze ladies lijken als twee druppels water op Rihanna.

Lees ook

Op TikTok duiken regelmatig dubbelgangers van celebs op. Het is inmiddels al een jaar geleden dat ook de dubbelganger van Rihanna heel het internet over ging. Maarre, dit bleek niet de enige secret twin van Rihanna te zijn. Er is namelijk nóg een dame die enorm veel op de wereldberoemde zangeres lijkt.

Als twee druppels water

Vorig jaar zagen we de 28-jarige Priscilla Beatrice, de dame in kwestie plaatste een video op TikTok waarin ze de British Fashion Awards-look van Rihanna nabootst. Eerst zie je alleen haar achterkant, maar wanneer ze zich omdraait…

De TikTokker lijkt als twee druppels water op Rihanna en zelfs RiRi herself erkende de ongelofelijke gelijkenis. De video ging viral, waarna de zangeres reageerde met: “Waar blijft het album sis? #R9″, verwijzend naar het langverwachte album waarvan fans al jaren hopen dat het gaat komen.

@priscila.beatriceoficial

O que vocês acham? 🙈🙈##lookalike ##foru ##rihanna ##pravocepage ##foryoupage ##fyp ##foryou ##fy ##foryou ##tiktokbrasil

♬ Back Up (feat. Big Sean) – DeJ Loaf

Meerdere lookalikes

Niet alleen Priscilla gaat als dubbelganger van Rihanna door het leven, ook TikTokker Avery lijkt bizar veel op RiRi. Onlangs deelde ze een video waarin ze als twee druppels water op Rihanna leek. “I’ve literally been getting that I look like Rihanna my whole lifeeee, sooo y’all let me know what you think”, deelde ze bij de video.

Rihanna, Avery en Priscilla lijken écht als twee (of drie) druppels water op elkaar. Wij zijn benieuwd wanneer de volgende dubbelganger opduikt.

@notavrey

u give me feelings 🙃##fypage

♬ U GIVE ME FEELINGS – Original Teyhanii

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook