Kim Kardashian onherkenbaar op throwback-foto

Kim mét baggy jeans en een chocker.

Lees ook

Kim Kardashian zien we natuurlijk altijd met flawless make-up, stijl haar en nauw aangesloten kleding. Toch is de reality-ster ook jong geweest en zag ze er toen heel anders uit. In een throwback op Instagram zien we de Kardashian als tiener, mét baggy jeans en een chocker. Oh my!

Foto’s in de garage

Als ode aan National Daughters Day is de bekende Kardashian-telg eens flink in de archieven gedoken. En gezocht heeft ze zeker, want ze maakte haar volgers blij met een hele hoop foto's van vroeger. “Deze post gaat uit naar mijn moeder en mijn dochters, voor als zij ook tieners zijn”, begint Kim haar bericht. Op de foto's zien we een jonge Kim die bijna onherkenbaar is met baggy jeans en een chocker. Ook hoopt ze dat haar dochters niet zo'n puber worden als Kim vroeger was, want in het bericht doet ze ook meteen een juicy onthulling.

“Het spijt me, mama! Ik herinner me bij deze foto dat ik hier vastzat omdat Kourtney je auto stal om een stukje te rijden. En hoe ik, hoewel ik niet meedeed, toch in de problemen kwam”, gaat Kim verder. Toch zit fotografie al vroeg in de familie, want bij gebrek aan beter gingen ze in de garage foto's maken. Ach, ze zijn niets veranderd.

‘Ik was het nooit’

Ondanks haar streken van vroeger, maakt Kim nog wel even duidelijk dat het allemaal niet haar schuld was. “Ik was het nooit, ik luisterde alleen naar wat mijn oudere zus zei en mijn vrienden. Het waren zulke slechte vrienden terwijl ik perfect ben. Het spijt me!” Gelukkig is Kim altijd bescheiden gebleven.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook