Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nostalgie: er komt een Teen Wolf-film aan

Met – ja echt – de volledige cast van de hitserie.

Teen Wolf

Als we voor onszelf mogen spreken dan is er één ding waar we vroeger heel blij van werden: alle series met vampieren en weerwolven vonden we ge-wel-dig en werden in no time volledig uitgekeken. Niet alleen keken we naar Twilight of Vampire Diaries, ook Teen Wolf was groot favoriet. Enne, het lijkt erop dat je je jeugdherinneringen opnieuw kunt beleven.

Teen Wolf

Back in the days waren we groot fan van de serie Teen Wolf. Het verhaal van Scott McCall die wordt gebeten door een weerwolf en vervolgens moet leven met de gevolgen. Hij probeert zijn leven zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar dan loopt hij de stunning Allison tegen het lijf. De twee vormen een koppel, maar Scott worstelt nog altijd met zijn identiteit.

Deze verhaallijn was in onze tienerjaren om van te smullen en nog steeds kunnen we genieten van een good old vampierenserie. En dat begrijpen de makers van Teen Wolf maar al te goed. De serie liep na zes seizoenen in 2017 op z'n eind, maar er staat een terugkeer op de planning.

Nieuwe film

Ditmaal kunnen we niet genieten van een spannende serie, maar is de volledige cast teruggekeerd voor een heuse film. "We've heard your howls, and we're howling back! A Teen Wolf MOVIE is coming to Paramount Plus in 2022", deelt het account van Teen Wolf op Twitter.

Dat de film op Paramount Plus verschijnt is in het bericht te lezen, maar of we het in Nederland ook kunnen kijken is nog niet duidelijk. Wel weten we dat de film ergens in 2022 gelanceerd wordt. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix
Lifestyle
  • TagMag
  • Teen Wolf