Aha: in dit verblijf slapen Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver tijdens Expeditie Robinson

Het is geen 5-sterren hotel.

Lees ook

Tijdens Expeditie Robinson moeten de kandidaten zien te overleven op onbewoonde eilanden. En als we de kandidaten moeten geloven, dan is dat niet altijd een pretje. Wie had gedacht dat presentatoren Nicolette Kluiver en Kaj Gorgels er iets beter bij zouden zitten, heeft het helaas mis. In een nieuw filmpje van RTL geeft Nicolette een rondleiding achter de schermen.

Klein maar fijn

Ook de presentatoren van het survivalprogramma besteden hun vrije uurtjes niet in een op-en-top luxe hotel. Ook Kaj en Nicolette moeten namelijk een beetje luxe inleveren. “Heel vaak zeggen mensen: 'Wat heerlijk dat je Robinson presenteert, want dan zie je vast in een vijf sterren-resort en de hele dag cocktails te drinken aan het zwembad.' Maar dat is niet helemaal waar”, aldus Nicolette.

Toch hoor je haar zeker niet klagen over haar kamer: “Klein maar fijn, en een heerlijk, prima bed voor na al die uren.” Dat ziet er lekker knus uit!

Weinig baggage

Toch mogen Kaj en Nicolette iets meer spullen meenemen dan de kandidaten. Expeditie Robinson-kandidaat Sandra Ysbrandy deelde op haar Instagram wat ze allemaal in haar rugzak mocht stoppen. Enne, dat is veel minder dan je zou verwachten. Zo mochten de kandidaten één lange broek, één korte broek, één shirt met lange mouwen en één shirt met korte mouwen meenemen. Daarnaast nog wat ondergoed, zwemkleding, twee paar sokken en één pet. Ai…

Beeld: Expeditie Robinson | Video: RTL

Laatste nieuws

Zie ook