Temptations Fatih klapt uit de school over Aylin: ‘Een ziek verhaal’

Er gaat volgens Fatih nog een hoop gebeuren...

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we Fatih en Aylin steeds meer naar elkaar toe groeien. Aylin heeft een relatie met Efrain, maar hij lijkt zich vooral te interesseren in de single dames in de andere villa. Of er iets op gaat bloeien tussen Fatih en Aylin? Fatih geeft alvast een kleine hint.

Knappe dame

In een nieuwe aflevering van Temptation Thirstday spreekt presentator René Watzema met singles Fatih en Michelle over de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Dat Fatih en Aylin een klik hebben, is niet te ontkennen. Ook Fatih kan alleen maar positieve dingen over Aylin zeggen. “Ze is een knappe dame”, begint hij. “Ze heeft echt prachtige ogen.”

De single vertelt vervolgens dat hij niet meteen op Aylin af wilde gaan, maar haar even de tijd wilde geven toen zij haar intrede maakte in de villa. “Ik wilde pas de volgende dag naar haar toe gaan, maar ze kwam al naar mij”, legt hij uit. De twee hebben volgens Fatih mooie momenten beleefd, maar hoe gaat het nu tussen hen?

‘Ziek verhaal’

In de laatste twee afleveringen zagen we dat Fatih en Aylin veel goede gesprekken met elkaar hebben, en leek Efrain behoorlijk aangeslagen na het zien van deze beelden. De Temptation-deelnemer vreesde er zelfs voor dat zijn vriendin gevoelens voor Fatih zou krijgen. Enne, het lijkt erop dat dit wel kan gebeuren.

“Heb je aflevering zeven, acht en negen al gezien?”, begint Fatih in gesprek met René en Michelle. “Het wordt echt een ziek verhaal.” Hmm…

Beeld: Temptation Island | Video: RUMAGTV

Laatste nieuws