Beste nieuws van de dag: Sex/Life krijgt een tweede seizoen

Dat wordt weer bingen.

De steamy serie Sex/Life zorgde niet alleen voor veel commotie (dan hebben we het natúúrlijk over aflevering drie), maar werd ook bizar goed bekeken. Het is dan ook niet gek dat de programmamakers een tweede seizoen van de serie aankondigen.

Populaire serie

De eerste reeks van Sex/Life was een enorme hit. Slechts twee andere Netflix-series leverden in het eerste seizoen meer kijkers op, namelijk The Witcher en Bridgerton. De grote opvolger Sex/Life werd veel besproken op social media en viel bij veel kijkers goed in de smaak.

In het eerste seizoen zagen we Billie, die een relatie met de handsome Cooper heeft en moeder is van twee kids. Haar seksleven is behoorlijk ingekakt, dus besluit Billie een dagboek bij te houden waarin ze de nachtelijke avontuurtjes met haar ex-lover uitvoerig beschrijft. En je raadt het al: het duurt niet lang tot Billie het steamy dagboek van zijn vrouw vindt…

Tweede seizoen

We all remember de douchescène uit de derde aflevering van Sex/Life en dat begrijpt Netflix maar al te goed. De streamingdienst besloot de aankondiging van het tweede seizoen dan ook op een hilarische manier te brengen. “Draai je om… draai je om… OMG KIJK DAT NOU!”, deelt Netflix bij de aankondiging.

Wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wordt vervolgd!

Bron: Superguide | Beeld: Netflix

Laatste nieuws