Winning Wednesday: 1x diner voor 2 personen bij Celia Amsterdam + overnachting in Kimpton De Witt

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Restaurant Celia Amsterdam viert 1 oktober haar éénjarig bestaan en dat wordt gevierd met een toffe Winning Wednesday bij Grazia. Wij mogen namelijk 1x een diner voor twee personen bij Celia Amsterdam + overnachting in het Kimpton De Witt Hotel inclusief ontbijt t.w.v. €390 weggeven.

Celia Amsterdam

Celia Amsterdam is dé plek als je wilt genieten van de moderne Amerikaanse keuken. Invloeden van over de hele wereld komen samen in een Californische cuisine waarin de mooiste, kakelverse ingrediënten weinig franje nodig hebben om te barsten van smaak. Daarnaast werkt het restaurant met seizoensgebonden ingrediënten en nemen groenten de hoofdrol in.

Bij Celia geniet je niet alleen van een fijn ontbijt, bijzondere brunch of overheerlijk diner; de frisse cocktails zijn er minstens zo indrukwekkend. Onze favoriet? Dat is toch wel de Rose & Apricot Spritz.

Mezcal Gegroni

Celia Celebrates

Enne, binnenkort kun je bij Celia dubbel genieten. Want we hoeven nog maar een paar nachtjes te slapen en dan viert Celia op 1 oktober haar éénjarig bestaan. Om dit te vieren kun je vanaf donderdag 30 september tot zondag 3 oktober tijdens de brunch en het diner genieten van bijzondere one-year anniversary festivities.

Oftewel: lekker je Celia favorites bestellen, dansen op fijne disco tunes van de dj en ’s avonds genieten van margaritas on the house. Sounds good!

Feest

Zie jij het wel zitten om feest te vieren bij Celia? Dan hebben we een bijzondere winactie voor je. Ter ere van het éénjarig bestaan mogen we een diner voor twee inclusief flesje wijn bij Celia weggeven. Enne, dat is nog niet het enige! Omdat Celia Amsterdam zich in het Kimpton De Witt Hotel bevindt, mogen we daar meteen een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt t.w.v. €390 bij weggeven.

Win, win, win

Wil je kans maken op een diner voor twee bij Celia Amsterdam + overnachting in het Kimpton De Witt Hotel inclusief ontbijt? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Good luck!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze winactie loopt t/m 5 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Ashkan Mortezapour 

Laatste nieuws

Zie ook