Nico dropt bom in Temptation Island: ‘Niet gedacht dat ik dit op televisie zou vertellen’

'Anders blijft het aan mij vreten', aldus Nico.

De relatie tussen Nico en Donna krijgt het in Temptation Island: Love or Leave zwaar te verduren. Videoland deelde vandaag een teaser waarin de Nico iets probeert te vertellen. Enne, dit nieuws gaat waarschijnlijk niet in goede aarde vallen bij Donna.

Confession time

In een filmpje van Videoland zien we Nico in gesprek met verleidster Presley. “Het is iets wat ik in eerste instantie niet tegen haar wilde zeggen, omdat ik haar niet kwijt wilde”, begint Nico. Ondanks dat Nico een aantal positieve dingen over Donna zegt, blijft hij ook eerlijk over hun situatie. “Tuurlijk zijn er mindere punten, daarom zit ik ook hier.” Vervolgens lijkt het erop dat Nico een behoorlijke bom gaat droppen. “Ik vraag me af waarom ik het heb gedaan. Is er iets mis met mijn huidige relatie?”

Het lijkt erop dat Nico al eerder iets wilde opbiechten aan Donna. Dat hij dit tijdens Temptation Island zou doen, had hij naar eigen zeggen niet verwacht. “Ik had niet gedacht dat ik het zo op televisie zou brengen naar mijn vriendin toe. Ik wilde het achteraf brengen, uit respect naar haar toe.” Toch moet er iets zijn wat hem op andere gedachten heeft gebracht. “Uiteindelijk ben ik ook gaan beseffen: zij zit hier ook in een proces en zij wil ook antwoorden vinden”, gaat hij verder.

‘Anders blijft het aan mij vreten’

Wat Nico gaat opbiechten, gaan we in de nieuwe aflevering van Temptation Island zien. Wel kunnen we al zien dat hij zich heel schuldig voelt. “Het is iets wat gewoon opgebiecht moet worden. Anders blijft het aan mij vreten.” To be continued!

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws