B&B Vol Liefde-Roxanne verbluft volgers met pikante foto

De B&B-houder gaat met de billen bloot.

In B&B Vol Liefde hebben we de verschillende kanten van B&B-houder Roxanne Filion kunnen zien. Op haar Instagram deelt de brunette nu een spicy kant, die veel volgers doet verbazen. Oeh la la!

‘Ik werd niet zo wakker’

Bij een spannende foto is te zien hoe Roxanne in lingerie staat te koken. Hierbij verzekert ze haar volgers meteen dat dit niet haar dagelijkse kloffie is. “Ik werd niet zo wakker en ik kook niet op deze manier voor gasten… Maar ja, als ik mijn huisgemaakte tomatensaus maak, eet ik het wel op deze manier.”

De foto kon rekenen op veel likes en positieve reacties. Zo schrijft iemand: “Mijn god, wat ben je hot.” Ook “Wauw!” en “Prachtige foto!” zijn onder het bericht te lezen.

Met de billen bloot

B&B Vol Liefde-deelnemer Mitch kon het ook niet laten om te reageren, en zegt: “Je weet dat je je doos ziet in de reflectie van de pan?” Gelukkig weet Roxanne wel beter, en reageert al lachend: “Jaloers dat jij niet met je billen bloot mag op Instagram. Ik laat even zien hoe het moet.” Hiermee doelt ze op een video van een naakte Mitch die door Instagram verwijderd werd.

Bron: B&B Vol Liefde | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws