O my: dit zijn de eerste beelden van Are You The One?

Dit belooft een héél juicy seizoen te worden.

Lees ook

Op 15 oktober gaat het allereerste Nederlandse seizoen van Are You The One? eindelijk van start. Vorige week mochten we kennis maken met de twintig mannen en vrouwen die meedoen aan het liefdesexperiment. Inmiddels heeft Videoland ook de eerste beelden van het programma gedeeld. Enne, die zijn behoorlijk juicy.

Eerste beelden

Denk je dat jij het door zou hebben als jouw perfect match voor je neus zou staan? Of misschien wanneer je samen met hen in een villa woont? Dat is de vraag die centraal staat in het datingprogramma Are You The One?. Tien single mannen en tien single vrouwen zijn op zoek naar de ware en worden vooraf door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn.

Het vinden van the one blijkt in de praktijk echter lastiger dan verwacht. In de voorgaande Amerikaanse seizoenen zagen we heel wat verliefde koppels, maar bleken zij niet altijd elkaars 'perfecte match'. Dat dit ook in de Nederlandse versie van het programma het geval is, blijkt wel uit de eerste beelden die Videoland van het programma deelt.

Steamy beelden

In de video zien we niet alleen maar steamy beelden van verschillende koppels, ook worden er pikante zaken (zoals het aantal bedpartners) besproken. Ook weten we één ding zeker na het zien van de eerste beelden: er staat ons behoorlijk wat drama te wachten.

Lukt het de hele groep om tijdens het seizoen hun perfecte match te vinden? Dan verlaten ze het eiland niet alleen met de liefde van hun leven (hopefully), maar ook met een prijzenpot van 200.000 (!) euro. Wij kunnen niet wachten!

De Nederlandse versie van Are You The One gaat op 15 oktober van start op Videoland en op 17 oktober op MTV.

Bron: Videoland | Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook