Meedoen aan Temptation Island: Love or Leave? Je kunt je nu opgeven

Videoland is op zoek naar singles én koppels voor een gloednieuw seizoen.

Ben jij helemaal verslaafd aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave en zie jij een deelname aan het programma ook wel zitten? Dan kan die droom wel eens werkelijkheid worden. Videoland is namelijk op zoek naar deelnemers voor een gloednieuw seizoen.

Opgeven voor Temptation Island

Allereerst: dankzij deze oproep weten we dat er een nieuw seizoen van ons favo reality-programma gemaakt zal worden. En daar worden we héél blij van. De opnames zijn nog niet van start gegaan, dus hierom deed Videoland onlangs een oproep om nieuwe deelnemers voor het liefdesprogramma te vinden.

Via een video op Instagram vragen de programmamakers of er koppels of singles bereid zijn om een spannend avontuur aan te gaan. “Koppels en singles gezocht voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave“, klinkt het in de beschrijving.

Op zoek naar de liefde

“Voor een nieuw seizoen zijn we op zoek naar koppels en naar vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde”, horen we Monica Geuze zeggen in de video. “Meld je nu aan”, gaat ze verder.

Ook in het nieuwe seizoen gaan vier koppels op een zonnige locatie ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De koppels worden van elkaar gescheiden en maken kennis met in totaal twintig singles. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun lover of bloeit er iets nieuws op?

Opgegeven voor een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave doe je via deze link.

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws