Ooh la la! Dit is de nieuwe vriendin van B&B Vol Liefde-Melvin

De twee zijn al een tijdje officieel.

In het eerste seizoen van B&B Vol Liefde zagen we hoe Melvin naar het zonnige Salerno reisde voor Debbie. De liefde was niet wederzijds, dus Melvin verliet Salerno met lege handen. Toch zit hij nu niet alleen op de bank. Er gingen namelijk geruchten rond dat hij een vriendin zou hebben. Afgelopen zondag maakte hij dit zelf bekend, met een schattige foto van de twee. Lief!

Officieel

Op zijn Instagram Story liet Melvin een glimp zien van zijn nieuwe vriendin. Bij de foto tagt hij 'Vaalezje' en blijken de twee sinds 17 augustus een relatie te hebben. Tijdens de reünie liet Melvin al vallen dat hij iemand ontmoet heeft, maar nu weten we eindelijk wie de gelukkige is.

De lucky lady is Val en de twee tortelduifjes zijn al officieel. Melvin liet namelijk al eerder weten dat de twee een relatie hebben. “En daar ben ik heel blij mee”, aldus een verliefde Melvin. We wensen de twee veel geluk!

De ijskoningin

Ook Debbie is weer in Nederland te vinden. Onlangs deelde ze op Instagram een kiekje waarbij ze te zien was in Amsterdam. “Blij om weer terug te zijn”, schreef ze bij de vrolijke foto. Even later plaatste ze nog een foto, deze keer bij de Amsterdamse grachten. Hierbij doet ze een knipoog naar haar deelname aan B&B Vol Liefde, en schrijft ze bij de foto: “Ik houd ervan om de energie van onze stad te voelen. En eerlijk gezegd, de ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken.” Veel kijkers vonden Debbie destijds een ijskoningin.

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram @melvinhapke

Laatste nieuws