Zo moeder zo dochter: Eloise van Oranje deelt stralende foto met royal moeder

De appel valt niet ver van de boom!

Lees ook

We zien gravinfluencer Eloise van Oranje natuurlijk regelmatig voor de camera's verschijnen. Op TikTok en Instagram deelt ze regelmatig hoe haar leven eruitziet, en sóms verschijnen er ook andere Oranjes in beeld…

‘Kijk nou hoe mooi’

Vandaag deelt Eloise van Oranje op haar Instagram-account een lieve foto waarop ze samen met haar moeder, Prinses Laurentien, op poseert. De liefde tussen de royal ladies straalt er duidelijk vanaf.

Bovendien heeft Eloise de foto voorzien de foto bovendien van een caption vol liefde. “Er is niemand zoals mijn moeder”, schrijft ze. “Kijk nou hoe mooi ze is”, voegt ze daar aan toe. Te cute!

Druk leventje

Wanneer Eloise niet voor de camera's staat, zit ze overigens absoluut niet stil. Zo is ze druk met haar studie én liet de gravin onlangs weten dat zij een huisje heeft gevonden in Amsterdam. Ze deelt haar nieuwe optrekje met twee vriendinnen, en liet via haar Insta Stories al weten dat ze er helemaal happy is.

Bovendien heeft Eloise ook nog wat tijd vrij gemaakt om samen met Magnum haar eigen expositie op te zetten. Niet zomaar een expositie, maar een expositie met een bijzondere boodschap voor jong en oud. Aan Grazia vertelde Eloise onlangs wat ze de bezoekers precies bij wil brengen. “Ik hoop dat iedereen die de Magnum LAYERED-expositie bezoekt, er met meer zelfvertrouwen weggaat, dan waar je mee binnenkwam”, vertelde de influencer. Met dat zelfvertrouwen zit het zo te zien bij moeder en dochter in elk geval helemaal goed.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook