Yes! Netflix komt met Bridgerton sneak peek en releasedatum The Crown

Nog éven geduld...

Oh my! Netflix heeft gisteravond tijdens een groots evenement heel, héél veel nieuwtjes gedeeld over aankomende films en series. En als je een beetje houdt van royal dramaseries, dan hebben wij ontzettend goed nieuws. Dít is wat je moet weten over de aankomende seizoenen van Bridgerton en The Crown

Online Netflix-feest

Gisteravond was het dus één groot feest bij Netflix. In een online fanevement kondigden ze een bijna eindeloze stroom primeurs, nieuwtjes en updates aan over al je favoriete series. Fun fact: het evenement heette TUDUM. Op het eerste gezicht misschien een wat rare naam, tot je beseft dat dit natuurlijk het geluid is van het bekende Netflix-logo.

Tijdens TUDUM werd onder andere aangekondigd dat Sex Education een vierde seizoen krijgt, kreeg Emily in Paris een releasedatum, zagen we de eerste beelden van de Kanye-documentaire jeen-yuhs, én kregen we dus heel goed nieuws over zowel Bridgerton als The Crown.

Sneak peek Bridgerton

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor marriage.

Hoe dan ook wordt het weer een geweldig seizoen, als we actrice Phoebe Dynevor mogen geloven. “Op de lange termijn is dat de joy van de show, dat we zien hoe deze verschillende liefdesverhalen verlopen”, vertelt ze. “Geen seizoen is hetzelfde en ze hebben een ander soort excitement.” Wij kunnen niet wachten en van onderstaande sneak peek worden we eigenlijk alleen maar nóg meer excited!

The Crown

Ook was er geweldig nieuws voor fans van The Crown! Vanaf de set vertelt actrice Imelda Staunton (Queen Elizabeth herself) namelijk over het volgende seizoen van de koninklijke dramaserie. “Ik vind het geweldig om hier te zijn en deze rol over te nemen van twee outstanding actrices: Olivia Colman en natuurlijk Claire Foy.” Ook vertelt Imelda dat ze flink nerveus is. “Hopelijk lijk ik calm, collected en capable, maar ondertussen doet mijn maag salto's.”

Ze sluit haar speech af met de aankondiging van de releasedatum: “Namens de hele cast en crew kijken we er naar uit om jullie het volgende seizoen van The Crown te laten zien vanaf november 2022.” Helaas, helaas: we moeten dus nog even geduld hebben. We can't wait!

Bron: Netflix | Beeld: Netflix

Laatste nieuws